.Gasflessen dicht tijdens tanken

tijdens het gas tanken moet je de LPG gasflessen dicht draaien. Er komt te veel druk op de overige kranen tijdens tanken .

Evenement in Weert 5/4 tot en met 8/4

 


22 equipes hadden zich aangemeld voor ons technisch weekend.
Een zeer geslaagd evenement, de weergoden waren ons goed gezind 22 gr.
Ook de technische dag met zo’n 10 bedrijven was zeer geslaagd wel viel de opkomst op zondag van andere camperaars die mochten komen tegen. Zo’n 50 personen.

Jaarvergadering 2023

Albert gaf verslag van het jaar 2023.
De boekhouding is door de kascommissie goedgekeurd, 2 erg leuke evenementen en een website die goed functioneert . Henk gaat het bestuur verlaten er komt voor hem geen opvolgers wel is in overleg met de leden besloten om de 3 personen van de evenementen commissie toe te voegen aan het bestuur. Het bestuur bestaat nu uit 5 personen. De vraag is aan de leden om mee te denken aan nieuwe activiteiten in Nederland de wens is om in iedere provincie een evenement te regelen. Tevens besloten de website uit te breiden (op het afgeschermde deel) met een leden kaart, heeft u een probleem met bv type platin van 2017 kunt u zoeken wie deze ook heeft en de vraag aan een mede lid stellen. Ook gaat Marion starten met een ledenadministratie- en boekhoudpakket, de voordelen zijn dat wij als alles is ingericht de leden centraal kunnen mailen met bv een nieuwsbrief, een wens van vele leden.
Een zeer geslaagde vergadering met onze leden.
Het bestuur, Marion Secretaris/Penningmeester, Geralda Evenementen, Albert Voorzitter,
Leo Evenementen,  Raymond Evenementen.

 

Bedankt Henk (en Dineke)

Tijdens de jaarvergadering afscheid van Henk genomen, als bestuurslid van de vereniging.
Het bestuur bedankt Henk voor zijn inzet en wens hem en Dinneke een goede reis naar Marokko.

 

Marion gestart met pakket

Om de leden beter van dienst te zijn hebben wij een relatie/boekhoudpakket aangeschaft. Voordelen zijn u een nieuwsbrief te zenden met alle wijzigingen en veranderingen van de club. Het pakket E-Boekhouden  geeft de mogelijkheid van korting vandaar in de banner.